Kevyenä matkakumppanina GoPro Hero 6
Olen pitkän aikaa miettinyt oman kameran ostamista, jotta voisin ikuistaa omat reissuni kuviksi. Työpaikan järjestelmäkamerat on aivan liian suuria ja painavia mukana raahattavaksi, joten keveys ja pieni koko olisi suuressa arvossa. Olen miettinyt vaihtoehtoina peilitöntä järjestelmäkameraa tai pokkaria. Keväällä testailin aika paljon GoPron Hero 6 actionkameraa, joka yllätti minut myös still -kuvien laadullaan.
2018 – Aika viedä sporttikuvaukset seuraavalle tasolle
Olen saanut kuvata urheilullista kuvaa viime vuosina vapaa-ajalla ja työssänikin. Tämän vuoden ammatillinen tavoitteeni on viedä sporttikuvaus seuraavalle tasolle ja kehittää itseäni sen parissa mahdollisimman paljon. Luvassa on uusien tekniikoiden kokeilemista/kehittämistä ja paljon kuvaamista tämän aihepiirin ympärillä. Tarkoitukseni on luoda sporttikuvauksesta tuote niin harrastajille kuin ammattilaisille. Myös urheilullista mainoskuvausta tahdon tehdä jatkossa enemmänkin. Siksi aion laittaa itseni likoon oman kehittymisen kanssa ja alkaa tavoittelemaan niitä unelma-asiakkaitani tämän genren parissa.
Valoa ja varjoa – enimmäkseen varjoa
Halusin oppia jälleen itselleni uusia tekniikoita. Tällä kertaa varjot pääosassa. Olen jo pitkään ihaillut Lindsay Adlerin kuvia, joissa varjot ovat olleet pääosissa. Tiukkarajaisia varjoja ja hämärää. Varjot niin pimeitä kuin mahdollista, niin että niissä on vielä kuitenkin tekstuuria tallella. 
touko 26
The Fallen
Lapsena ja nuorempana olin kova poika piirtämään. Oma piirtämiseni oli aina toisten töiden matkimista ja kopiointia. Koska olen rakastanut aina Fantasiaa ja Sci-fiä, tuli vastaani väkisinkin Luis Royon piirustukset joihin ihastuin heti.
Kultaa Kuopioon Ammattivalokuvaajien vuosikilpailussa yhdestä kategoriasta
Huh huh. En uskonut että Tampereelta palaa Kuopioon takaisin näin onnellinen valokuvaaja! Tampereella vietettiin sunnuntaista lauantaihin Suomen ammattivalokuvaajien kevätpäivät, jonka yhteydessä käytiin perinteisesti vuoden muotokuvaaja kilpailu, eli kavereiden kesken VuMu.
2017 – Hurja Aloitus Vuoteen
Huomasin tuossa pari päivää sitten, että tämä vuosi on lähtenyt räjähtäen käyntiin kuvausten suhteen. Projekteja on kertynyt aivan uskomaton määrä lyhyessä ajassa.
Forgotten Doll
Minne meidän lapsuuden lelut ovat jääneet? Onko ne vielä tallella? Omalla kohdallani kaikki lelut menivät jakoon nuoremmille serkuilleni tai muille lapsille. Niistä ei taida olla tallella enää yhtäkään. Nukeilla en itse lapsena leikkinyt, mutta jotenkin päässäni yhdistin aiheen nukkeen, joka on jätetty vintille.
Tanssikuvaukset Tampereella – Uusia Kuvaustekniikoita
Valokuvaajan ammattitutkinnon lähijaksolla sattui olemaan ylimääräistä aikaa kuvata omia projekteja. Tuumailin, että kyllä kuvaaminen hotellissa makoilun voittaa. Laitoin mallihaun Facebookiin ja hetken kuluttua sain viestin Roosalta.
Vuosi 2016 Paketissa – Vuosi 2017 Täynnä Uutta
Onhan ollut vuosi! Ihan kuvaustenkin kannalta, henkilökohtaisesta elämästä puhumattakaan. Paljon on tullut harpottua eteenpäin. Välillä se on tuntunut suossa kulkemiselta, mutta siitähän minä itse tykkään.
Black
Musta. Aivan ehdoton lempivärini. Toimii lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Mystinen ja synkkä. Ajaton ja kaunis. Kiehtova ja monipuolinen. Sarjan arvoinen väri. Vaikka sarja on vielä osittain kesken, niin tahdon avata kuvauksia teille.
Dream Dance – Näin Tehtiin
Uni, fantasia ja mielikuvitus. Se on toimiva cocktail hyville kuville. Kirjoitin jo aikaisemmin tanssikuvauksista Emmin kanssa. Silloin kuvasimme studiolla ja silloin heräsi ajatus jostain kauniista, stailatusta konseptikuvasta miljöössä.
Luottomalli Henna
Olen saanut vuosien varrella tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa. Jo ennenkuin tein tätä hommaa ammatikseni, niin löysin itselleni malliksi mahtavan tyypin. Henna on yksi ensimmäisistä ihmisistä, jolla aloin aikoinani kuvaamista harjoittelemaan.
loka 11
Tanssikuvaukset Emmin Kanssa
On aina mahtavaa tavata lahjakkaita ihmisiä. Yksi tälläinen tuli tutuksi itselleni reilu kaksi vuotta sitten, kun kuulutin sosiaalisessa mediassa malliksi tanssijoita kuvauksiin. Tämä henkilö on Emmi Hakala.
Fall Down -Sarja
Ajattelin kirjoittaa hieman vanhemmasta kuvauksesta, joka tuli tänään mieleeni. Sarja jota haluaisin ehdottomasti jatkaa. Ajatuksen tähän(kin) kuvaukseen sain jostakin netissä vastaan tulleesta kuvasta. Kuvasarja juuri kaatuneista ihmisistä.